Despre Auto Europa

Istoricul unei povești de succes

Ca orice poveste de succes, și povestea AUTO EUROPA a început datorită entuziasmului și pasiunii pentru domeniul auto. Calități care i-au îndemnat pe cei doi asociați, dl. Dan POPA și dl. Ion RADUCANU să pună bazele acestei frumoase povești. Compania și-a început activitatea ca și concesionar al mărcii RENAULT în județul Timiș.
Pe lângă marca RENAULT, compania a devenit și reprezentanță pentru DACIA și NISSAN, impunându-se pe piața locală ca lider atât în ceea ce priveste vânzările de vehicule noi cât și în activitatea de service.
Pentru a fi mai aproape de clienții săi, AUTO EUROPA și-a deschis locații în Timișoara, Lugoj, Jimbolia și Sânnicolau Mare.
Dotările moderne, calitatea serviciilor și pregătirea personalului au contribuit la notorietatea firmei și la consolidarea poziției de lider de piață.
Răspunzând dorințelor Clienților, AUTO EUROPA și-a completat gama de servicii cu activitatea comercializare de vehicule de ocazie, finanțare auto, asigurări, ITP.

Toate acțiunile întreprinse de către compania noastră au ca linie directoare valorile AUTO EUROPA care au fost și rămân în continuare:

  • atenție și răspuns la nevoile și așteptările Clienților și dorința noastră de a avea o relație de lungă durată cu aceștia
  • alinierea continuă la prezent, la noutățile tehnologice și la tendințele pieței
  • consolidarea relației excelente cu cel mai important Partener, Grupul RENAULT, relație care dăinuie de peste 25 ani
  • grija și sprijin pentru Familia AUTO EUROPA formată din angajații noștri, cea mai importantă avuție și resursă a Companiei.